Monedha
Sale Product

Çantë VOLVO Cordura Water Resistant

In stock
Kjo çantë kundra ujit - e projektuar dhe prodhuar nga Volvo Cars në bashkëpunim me prodhuesit kryesorë të bagazheve dhe aksesorëve, Sandqvist - është bërë nga pëlhura Cordura® që është e lehtë, rezistente ndaj ujit dhe thuajse e pamundur për t'u shqyer. Ajo ka një varëse lëkure në anësore, si dhe një xhep të zinxhirit të jashtëm në pjesën e përparme. Brenda, ka tre xhepa zinxhiri të brendshëm. Dimensionet: 25x16x10cm.

159.00 99.00

Description

Kjo çantë kundra ujit – e projektuar dhe prodhuar nga Volvo Cars në bashkëpunim me prodhuesit kryesorë të bagazheve dhe aksesorëve, Sandqvist – është bërë nga pëlhura Cordura® që është e lehtë, rezistente ndaj ujit dhe thuajse e pamundur për t’u shqyer. Ajo ka një varëse lëkure në anësore, si dhe një xhep të zinxhirit të jashtëm në pjesën e përparme. Brenda, ka tre xhepa zinxhiri të brendshëm. Dimensionet: 25x16x10cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Çantë VOLVO Cordura Water Resistant”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 Days Free Exchange

in-scene annotations (hotspots) in sync with frames.

Extremely Fast Shipping

Transparent, documented, eventful & well-tested tiny code base.

Guarantee of Satisfaction

Intuitive operation. Supports both mouse and touch.