Monedha
Sale Product

Gotë Termike VOLVO

SKU: 32220842
In stock
Mbajini pijet tuaja të ftohta ose të nxehta me këtë filxhan çeliku-inox, të ngulitur me emrin e markës Volvo, duke hapur një kapak të lehtë prej 360 gradësh që ju lejon të pini nga çdo anë e tij. Me një kapacitet 400ml, ai ka një funksion të thjeshtë klikimi për ta hapur ose mbyllur atë dhe vjen me një zbukurim të bardhë ose argjendi. Jo e sigurt për t'u larë në lavapjatëse.

85.00 50.00

Description

Mbajini pijet tuaja të ftohta ose të nxehta me këtë filxhan çeliku-inox, të ngulitur me emrin e markës Volvo, duke hapur një kapak të lehtë prej 360 gradësh që ju lejon të pini nga çdo anë e tij. Me një kapacitet 400ml, ai ka një funksion të thjeshtë klikimi për ta hapur ose mbyllur atë dhe vjen me një zbukurim të bardhë ose argjendi. Jo e sigurt për t’u larë në lavapjatëse.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gotë Termike VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 Days Free Exchange

in-scene annotations (hotspots) in sync with frames.

Extremely Fast Shipping

Transparent, documented, eventful & well-tested tiny code base.

Guarantee of Satisfaction

Intuitive operation. Supports both mouse and touch.