Monedha
Sale Product

PEDANE FIKSE VOLVO KIT

SKU: 39793371
In stock
Një pedanë ekzekutive, ekskluzive dhe elegante që rrit pamjen luksoze të makinës suaj. Bordi i integruar me ndriçim e bën të lehtë hyrjen dhe daljen nga makina dhe ngarkimin e çatisë së makinave. Ajo ka shirita të ndriçuar me LED në skajin e saj të jashtëm të cilat tregojnë se ku mund të vendosni këmbën tuaj, dhe të cilat i japin makinës një pamje të lezetshme.

3,137.00 2,499.00

Përshkrimi

Një pedanë ekzekutive, ekskluzive dhe elegante që rrit pamjen luksoze të makinës suaj. Bordi i integruar me ndriçim e bën të lehtë hyrjen dhe daljen nga makina dhe ngarkimin e çatisë së makinave. Ajo ka shirita të ndriçuar me LED në skajin e saj të jashtëm të cilat tregojnë se ku mund të vendosni këmbën tuaj, dhe të cilat i japin makinës një pamje të lezetshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PEDANE FIKSE VOLVO KIT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin