Monedha

Flamur Suedez

In stock
Jini krenarë për trashëgiminë Suedeze dhe shtoni flamurin Suedez në makinën tuaj. Ky produkt është dizajnuar ekskluzivisht për modelin Volvo XC40. Flamuri është 28 mm x 29 mm. Udhëzimet për mënyrën e lidhjes së flamurit të gomës do të vijnë me produktin.

19.00

Description

Jini krenarë për trashëgiminë Suedeze dhe shtoni flamurin Suedez në makinën tuaj. Ky produkt është dizajnuar ekskluzivisht për modelin Volvo XC40. Flamuri është 28 mm x 29 mm.

Udhëzimet për mënyrën e lidhjes së flamurit të gomës do të vijnë me produktin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flamur Suedez”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 Days Free Exchange

in-scene annotations (hotspots) in sync with frames.

Extremely Fast Shipping

Transparent, documented, eventful & well-tested tiny code base.

Guarantee of Satisfaction

Intuitive operation. Supports both mouse and touch.