Monedha
Sale Product

Cargo për VOLVO XC60

SKU: 31470768
In stock
Cargo për bagazhe çatie për të gjitha nevojat tuaja. Karakterizohet nga një dizajn aerodinamik në mënyrë që të integrohet me formën e makinës sa më shumë që të jetë e mundur. Sistemi i montimit Fast-Click me tregues të integruar të hapit e bën montimin e kutisë jashtëzakonisht të lehtë. Sistemi përbëhet nga kllapat e shianve që automatikisht përqendrohen mbi mbajtësen e ngarkesës, duke krijuar sigurinë maksimale. I përshtatshëm për mbajtësit e ngarkesës deri në 90 mm në diametër. Sistemi i pranuar special i pranverës Dual Force jep hapje dhe mbyllje të lehtë të mbulesës.

873.00 715.00

Përshkrimi

Cargo për bagazhe çatie për të gjitha nevojat tuaja. Karakterizohet nga një dizajn aerodinamik në mënyrë që të integrohet me formën e makinës sa më shumë që të jetë e mundur.

Sistemi i montimit Fast-Click me tregues të integruar të hapit e bën montimin e kutisë jashtëzakonisht të lehtë. Sistemi përbëhet nga kllapat e shianve që automatikisht përqendrohen mbi mbajtësen e ngarkesës, duke krijuar sigurinë maksimale. I përshtatshëm për mbajtësit e ngarkesës deri në 90 mm në diametër. Sistemi i pranuar special i pranverës Dual Force jep hapje dhe mbyllje të lehtë të mbulesës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cargo për VOLVO XC60”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin